• -
 • Cofidis Magyarország - Megújuló Hitel animációs szpot
  A Cofidis 2016 decemberi promóciójánál az volt a célunk, hogy kiemelkedjünk az évvégi médiazajból és különbözzünk a pénzpiac hasonló tartalmú kommunikációs megoldásaitól. Erre a legalkalmasabb megoldásnak egy egyedi karakterekkel operáló animációs film megalkotását találtuk. A szpot merész formanyelvet használva mesél a családok ilyenkor szokásos problémájáról, az évvégi kiköltekezésről.
 • Alkotók:

  Megrendelő: Cofidis magyarországi fióktelepe
  Produkció: H and H Film
  Karakteranimáció: Csiszár László
  Scene animáció- compoziting: Radványi Norbert
  Karakter és animációtervező-rendező: Szabó Attila
  Zene: Berkes Gábor
  Művészeti vezető: Lóránt Attila
  Animációs/utómunka stúdió: Post Edison

 • Hungaria - A márka első reklámfilmje
  A Hungaria egy trendi, a klasszikus pezsgős sztereotípiáktól mentes, divatvilághoz illő pezsgőmárka. A márka első imázsfilmje ennek megfelelően a nagy divatmárkák formanyelvét használja. A szereplők nemzetközi divatmodellek, akik külön erre az alkalomra alkotott ruhakölteményt viselnek. A Várkert Bazár mint helyszín nem egy elcsépelt turistalátványosság, hanem egy izgalmas, félig-meddig ismeretlen tér, ahonnan elegánsan mutathatóak be Budapest emblematikus nevezetességei.  Ennek a különleges világnak tökéletes kiegészítőjeként szerepel a filmben a Hungaria Pezsgő.
 • Alkotók:

  Megrendelő: Törley Pezsgőpincészet
  Produkció: Umbrella
  Rendező: Kiss Rudolf Péter
  Operatőr: Erdély Mátyás
  Stylist: Poppre Orsi
  Smink: Tombor Sarolta
  Fodrász: Gepárd
  Vágó: Lehel Olivér
  Zeneszerző: Seres Bálint
  Ének: Stáhl Barbara

 • Médiaunió - Jó embert keresünk
  A Médiaunió Alapítvány „Jó embert keresünk – Keressük Magyarország példaképeit” című kampányában igazi hétköznapi „hősöket” igyekeztünk felkutatni. Olyan ismeretlen, mindennapi embereket, akiknek tettei elismerésre méltóak, társadalmi, közösségi szerepvállalásuk példaértékű. A keresésben ismert példaképek voltak segítségünkre. A zsűri által kiválasztott embereket ismert magyar filmrendezők mutatták be, különböző felfogású etűdökben.
 • Alkotók:

  Megrendelő: Médiaunió Alapítvány
  Produkció: H and H Films
  Rendező: Loránt Attila, Szabó Simon, Kocsis Ágnes, Novák Erik, Timár Péter, Salamon András

 • Gyógytornasor - Vége a gyakorlatok rajzolgatásának
  Korábban a gyógytornászok kézzel rajzolták le betegeik számára, miként tudják otthon is elvégezni a megtanult gyakorlatokat. A Gyógytornasor oldala azért készült, hogy segítse a gyógytornászok és a fizioterapeuták munkáját, és támogassa a páciensek regenerációját. Az oldalra belépve több száz, fényképpel bemutatott gyógytornagyakorlat érhető el, amit személyre szabottan lehet összeállítani a betegek számára. Az oldal a Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága szakmai támogatásával készült.
 • Célcsoport:

  Elsősorban a gyógytornászok, másodsorban azok a páciensek, akik otthon is végeznek gyógytorna gyakorlatokat.

  Megrendelő:

  Walmark Kft. - Próbakő Kommunikáció

  Walmark Kft.

 • Törley - Törley Excellence
  A Törley Pezsgőpincészet új kategóriával bővítette kínálatát: az úgynevezett fajtapezsgővel. A különleges termék kommunikációja különleges megoldást érdemelt. Egy itthon ritkán látható, grandiózus filmet álmodtunk meg, amely egyszerre szól a Törley pezsgő sikertörténetéről és a hétköznapokban betöltött, az emlékezetes pillanatokat megédesítő szerepéről. A hitelességet messzemenően szem előtt tartó forgatást rendkívül aprólékos utómunka követte, amelynek során a Törley gyárat a semmiből építettük fel korabeli fotók alapján.
 • Alkotók:

  Megrendelő: Törley Pezsgőpincészet Kft.
  Produkció: Umbrella
  Rendező: Szász Attila
  Operatőr: Nagy András
  Stylist: Butor Kriszta
  Smink/haj: Hortobágyi Ernella
  Vágó: Hargitai László
  Animációs rendező: Benyó Zoltán